Dětský karneval 12.3.2016

14 března, 2016 by AV Leave a reply »

Snímek 046 aSnímek 059 aV sobotu odpoledne ožila budova obecního úřadu dětskými hlasy a hudbou. V jeho prostorech se konal již tradiční dětský karneval.Snímek 010 a

Karneval zahájil starosta obce pan Vendolský krátkým proslovem, a poděkováním všem organizátorům. Následovalo taneční vystoupení a pak zábavné odpoledne, kterým provázel klaun spolu s vodníkem, v podání paní Milady Mauerové a pana Romana Jaška, později pak dětská diskotéka. O hudební doprovod se postaral pan Josef Němec.

Pohádkové postavy vodníka a klauna si pro děti připravili několik her, za které obdrželi malé dárky. Na závěr pak každé z dětí dostalo jeden dárek dle svého výběru.

Doprovodným programem pak byla dětská dílnička, kde si děti s paní Chroustovskou připravili velikonoční přáníčka, a s paní Smejkalovou mohli uháčkovat ozdoby na velikonoční vajíčka.

O občerstvení se staraly paní Houdková Vilma s paní Krušinovou a Evou Berkovcovou. Pro děti bylo občerstvení zajištěno zdarma.Snímek 028 a

Poslední malí účastníci odcházeli domů až kolem půl šesté odpoledne. Podle ohlasů lze usuzovat, že se sobotní odpoledne vydařilo.

Poděkování patří všem organizátorům této akce.Snímek 051 a

Advertisement

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.