Pokračování prací na přestavbě hasičské zbrojnice – výstavba sociálních zařízení II.etapa

31 července, 2014 by AV Leave a reply »

Měsíc červenec byl ve znamení zejména zednických prací při výstavbě nových sociálních zařízení v objektu bývalé hasičské zbrojnice. V místě skladu vyrostly nové stěny příček a rozvody vody a odpadů pro nové toalety. Největší zásluhu na tom má pan místostarosta Josef Penias, kterému pomáhali jeho synové Marián a Josef mladší. To vše bez nároku na odměnu a ve svém volném čase. Instalatérské práce provedl pan Uher.

Nyní je hrubá stavba hotová a pracuje se na obkládání zdí a podlah, opravě stropů a montáži sanitárního zařízení. Práce nyní převzala firma KUPOS, a měly by být dle odhadu hotovy do poloviny měsíce srpna.

V souvislosti s budováním nových sociálních zařízení se přišlo na další závady objektu, do kterého se léta neinvestovalo. V blízké době se bude muset opravit střecha, do které zatékalo, a jsou uhnilé některé trámy. Na opravy této budovy podal starosta pan Vendolský žádost o dotaci na Pardubický kraj. Obec může na opravy svého majetku ročně získat až 100 tis.Kč, pokud z vlastního rozpočtu proinvestuje stejnou částku.

 

 

 

Advertisement

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.