Realizace víceúčelového hřiště

29 října, 2020 by AV Leave a reply »

V měsíci říjnu započala realizace víceúčelového hřiště v prostoru sportovního areálu ve Stašově. Stavba by měla být dokončena v měsíci listopadu. Bohužel počasí stavařům zrovna nepřeje.  Počátkem tohoto týdne byl položen podklad pro finální povrch, nyní se čeká na období bez deště, aby bylo možné tento povrch položit a finalizovat.  Zhotovitelem je firma JM Demicarr s.r.o., která byla vybrána v rámci výběrového řízení. IMG_20201020_174710

V sousedství hřiště by měla vzniknout během příštího roku aktivní odpočinková zóna pro děti. Měla by obsahovat lavičky, herní prvky a zahrnovat i úpravu okolí s další výsadbou zeleně. Na část tohoto dalšího projektu je podána žádost o dotaci z výzvy Malý leader MAS Poličsko z.s.

Na výstavbu hřiště byla na přelomu června a července schválena obci Stašov dotace na víceúčelové hřiště s umělým povrchem na tenis, volejbal a jiné míčové hry. Obec Stašov získala dotaci ve výši 1,76 milionu Kč od Ministerstva pro místní rozvoj ČR, celkové náklady na realizaci projektu by měly dosáhnout  2,7 milionu Kč. Hřiště bude postaveno vedle fotbalového hřiště, kde je již k němu přivedena místní komunikace s parkovacími místy.

 

PANO_20201020_174723

Advertisement

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.