Nabídka pečovatelské služby DŮM S PEČOVATESLKOU SLUŽBOU „PENZION“ Polička

31 ledna, 2023 by AV Leave a reply »
Nabídka pečovatelské služby
Pečovatelské službě „Penzion“ Polička se po několika měsících uvolnila kapacita, proto může v současné době přijmout několik nových uživatelů, kteří potřebují pomoc v domácnosti nebo s péčí o sebe.
Jedná se o nabídku sociální služby poskytovanou lidem přímo u nich doma. Můžeme pomoci například s hygienou, nákupem, úklidem, zajištěním či přípravou nebo podáním stravy a podobně. Pečovatelka bude přicházet přímo do vaší domácnosti.
Pro koho je pečovatelská služba vhodná? Ocení ji zejména lidé, kteří se už nezvládají vlastními silami anebo s pomocí blízkých postarat o sebe a svou domácnost, tedy lidé se sníženou soběstačností z důvodu věku, onemocnění nebo zdravotního postižení. Patří sem i rodiny s dětmi, které potřebují pomoc jiné osoby.
V současném období máme v pečovatelské službě volná místa. Pro více informací můžete navštívit naši webovou stránkuwww.dpspolicka.cz, kde najdete ceník služby a všechny informace ohledně poskytování pečovatelské služby.
V loňském roce jsme koupili další automobil, který nám umožní více se věnovat uživatelům žijícím v obcích v okolí Poličky. Naše pečovatelky se tak dostanou i tam, kde nemají sociální služby takové pokrytí.
Máte o službu zájem? Potřebujete další informace? Víte o někom ve vašem sousedství, že pomoc potřebuje? Můžete se obrátit na sociální pracovnici a vedoucí pečovatelské služby Irenu Smolkovou, tel. 461 753 122, nebo 730 892 031, email: smolkova@dpspolicka.cz.
Jsme přepraveni s vámi vyjednat pro vás pomoc.
Irena Smolková
vedoucí pečovatelské služby
DPS Penzion Polička
Advertisement

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.