Nostalgické ohlédnutí – posezení s hudbou Antonína Divokého

26 června, 2014 by AV Leave a reply »

V sobotu 21.6.2014 se na místním sportovišti uskutečnilo posezení s hudbou pana Antonína Divokého. Počasí bylo sice chladné, ale to nebránilo zábavě. Více ve svém článku shrnula paní Němcová Anděla:

V sobotu, 21. června 2014 byl uspořádán na hřišti soukromou iniciativou několika občanů Stašova, společenský večer za účasti kytaristy a zpěváka Antonína Divokého z Poličky.

Pro nás „starší“ to bylo takové nostalgické připomenutí si našich mladých let. Pan Divoký, zvaný Tonda měl kapelu ABBA 2, se kterou hrál na různých plesech a zábavách po širokém okolí, bylo to koncem minulého století. Tehdy jsme za jeho kapelou „dojížděli“, do sousedních vesnic, později byl zván i do Stašova. „Tonda“ dokázal vytvořit vždy výbornou atmosféru a my jsme se skvěle bavili. Tohle všechno jsme si připomněli i tento večer. Byla výborná nálada, výborná kuchyně a výborné sladkosti, které pořadatelé připravili pro nás hosty, jako bonus zdarma. Jen je škoda, že nepřišlo podpořit tuto iniciativu více občanů. Určitě by se také výborně bavili a zjistili by, že „To všechno vodnés čas ………….“


Advertisement

Napsat komentář

You must be logged in to post a comment.